Доставка

УСЛОВИЯ И ЦЕНИ НА ДОСТАВКА:

 

За поръчки под 100лв. се заплаща доставка спрямо цената определена от доставчика на куриерската услуга в момента на създаване на поръчката. Цената за доставка се визуалириза след попълване на крайна дестинация.

За поръчки над 100лв. доставката е БЕЗПЛАТНА!

Доставката на поръчки се извършва от куриерска фирма "Еконт Експрес" ООД на територията на цялата страна в рамките на 3 работни дни. На практика всички поръчки направени до 15ч. се изпращат същия ден и още на другия ден са доставени.

 

ВРЪЩАНЕ:

Имате право да върнете закупения продукт съгласно чл. 55, ал 1 от закона за защита на потребителите. Изпращате стоката към нас чрез куриерската фирма, която ви е доставила продукта. Пратката трябва да бъде с наложен платеж към нас – стойността на продукта за връщане и самият куриерски транспорт. Всички куриерски разходи по връщането са за наша сметка.

 Клиента се задължава да върне стоката в оригиналния й търговски вид – с опаковка, етикети и неупотребявана. Ако поръчката е била с наложен платеж, клиентът трябва да върне и оригинален касов бон издаден за поръчката.